پذیرش اینترنتی

جراحی پلک

شنبه 31 تیر 1402
بازدید: 2138

جراحی پلک (بلفاروپلاستی)

با افزایش سن ، پوست به تدریج حالت الاستیته خود را از دست می دهد. کمبود الاستیسیته به همراه کشش مداوم از طریق جاذبه ، سبب ایجاد پوست اضافی در پلک های بالا و پایین می شود. پوست اضافه در پلک پایین باعث پدید آمدن چین و چروک بر روی پوست می گردد و فرد جهت رهایی از آن ملزم به انجام جراحی پف پلک پایین خواهد شد. وجود پوست اضافه در پلک های فوقانی نیز می تواند سبب افتادگی پشت پلک شده و موجب کاهش محدوده دید گردد. غشاء چربی که چشم را از جمجمه جدا می کند ، می تواند در پلک های فوقانی و پایینی ایجاد تورم نماید. این غشای نازک حاوی چربی ، با افزایش سن ضعیف می شود و چربی ها مثل برآمدگی به سمت چشمان فرد حرکت می کنند.

 

اهداف جراحی بلفاروپلاستی پف پلک بالا

به طور کلی جراحی بلفاروپلاستی با دو هدف عملکردی و زیبایی ، صورت می پذیرد که در ادامه به شرح توضیحاتی پیرامون هر یک پرداخته ایم. اهداف زیبایی جراحی پلک : لازم به ذکر است که به طور کلی جراحی پلک با هدف بازیابی جوانی و طراوت پلک ها انجام می گیرد ؛ اگرچه در برخی موارد نیز ممکن است با هدف بهبود عملکرد پلک ها انجام شود. زمانی که افراد به منظور زیبایی ؛ تحت عمل بلفاروپلاستی قرار می گیرند ، قاعدتا این عمل تنها منتج به بهبود قوام پوست پلک ها و رفع پف و افتادگی پلک آن ها خواهد شد. اهداف عملکردی جراحی زیبایی پلک : همانطور که اشاره شد گاهی اوقات ممکن است که جراحی پلک با اهداف عملکردی انجام پذیرد. به عنوان مثال در مواردی که پلک بیمار با پوست اطراف چشم احاطه شده و به دنبال آن با افتادگی شدید مواجه است ، دامنه دید وی کاهش خواهد یافت. حال آن که در این موارد ؛ عمل بلفاروپلاستی با هدف عملکردی ، صورت پذیرفته و با ایجاد استحکام و قوام عضلات و تاندون ها و تنظیم آن ها ، به رفع این اختلال خواهد انجامید.

 

کاندید مناسب عمل

به طور کلی عمل بلفاروپلاستی پف پلک ؛ فارغ از این که برای پلک بالا انجام شود یا برای پلک پایین ، نوعی عمل سرپایی محسوب می گردد که برای افرادی که از شرایط ذیل برخوردارند گزینه مناسبی به شمار می رود :

افرادی که به دنبال شدت پوست اضافی در پلک بالا و افتادگی شدید پلک فوقانی ، با اختلال بینایی مواجه هستند.

 

نحوه جراحی

بلفاروپلاستی معمولا تحت بیحسی موضعی (در برخی موارد تحت بیهوشی عمومی) انجام می شود. پزشک با تزریق دارو درون پلکها، آن را بی حس می کند و با تزریق داروی وریدی باعث ریلکس شدن شما در طول جراحی خواهد شد.

در جراحی  برای پلک های فوقانی، جراح در امتداد چین پلک، برش می دهد. جراح پوست اضافی، ماهیچه و احتمالاً چربی اضافی را برمی دارد. سپس محل برش را بخیه می زند.

در پلک پایینی، جراح برشی را درست زیر مژه ها در چین طبیعی چشم یا داخل پلک پایین ایجاد می کند و چربی اضافی، ماهیچه ها و پوست افتاده را برمی دارد و سپس محل برش را بخیه می زند.

اگر پلک بالایی شما نزدیک مردمک شما افتاده باشد، جراح ممکن است بلفاروپلاستی را همراه با روشی به نام پتوز (TOE-sis) انجام دهد. پتوز برای بالا بردن پلک و همچنین برداشتن پوست اضافی پلک طراحی شده است.

 

مراقبتهای بعد از عمل:

 

آیا جراحی پلک عوارض دارد ؟

عوارض بسیار کم و خفیفی بعد از جراحی پف پلک بالا بروز خواهد کرد که موقتی بوده و به مرور برطرف می شود. در ادامه به آن ها اشاره می نماییم :

 

در صورت عدم رعایت نکات مراقبتی چه اتفاقی می افتد ؟

اگر نکاتی که پزشک در خصوص مراقبت های بعد از جراحی پلک به شما آموزش می دهد را به درستی مراقبت نکنید ، احتمال می رود که با عوارض زیر روبرو شوید. در این شرایط لازم است که فورا به دکتر معالج مراجعه فرمایید :


   نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.